onsdag 24 september 2008

Varför är man så snygg med smink...

Rockstjärnor lägger som alla vet multum på smink.
Varje spenderar en svensk mer pengar på smink och på sitt utseende än vad som krävs för att föda tio små hivsmittade negerpojkar i Senegal genom hela deras livsspann på 20 år.
Åldermännen i Senegal som är kring 30+ inser att färgerna hittar man i gratis blommor vid floden där man får så fina utslag när man badar i den. Kvinnorna i Senegal verkar vara snygga av naturliga skäl, kanske för att dom inte blir så gammla.
Men varför blir man så snygg?
Vem började definiera att om man målar på en kvinna på ett sätt så blir hon vacker och fått detta att bli ett bestående faktum.
Om hon sminkar sig på ett sätt är hon tråkig, om hon sminkar sig på ett annat sätt är hon en hora om hon sminkar sig på ett tredje sätt är hon dum i huvet.
Om en kille sminkar sig på ett sätt har man tappat kontakten med sin manlighet. Om mannen sminkar sig på ett annat sätt har han förlorat kontakten med sin manlighet och om man sminkar sig på ett tredje sätt är man rockstjärna....
Kanske om vi sminkar oss lite mer kan vi lösa hiv problematiken.

2 kommentarer:

Jenn-Penn sa...

fast alla blir inte snygga med smink.. jag tycker i alla fall inte Kizz blev nå snygga med smink.. kanske lite mindre fula.. men definitivt inte snygga *s* brukar du ha smink? :p

Johan sa...

Självklart, det är manligt med smuts och arbetslooken vilken kräver sin makeup stund för att få till, se på rammstein.. ;)